Σεμινάριο ΕΦΕΤ – Υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία

Πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ

Το σεμινάριο αφορά την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αρμοδιότητας ΕΦΕΤ. Συγκεκριμένα απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού είναι ο υπεύθυνος της επιχείρησης. Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή για την υγιεινή των τροφίμων.

ΤΗΛ. 2461025001 – 2464024012
ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ 12, ΚΟΖΑΝΗ 2ος όροφος
Email: [email protected]

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας