Κ.Δ.Β.Μ. Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη

TESOL LVL 5 CERTIFICATE FOR ENGLISH

Webp.net-resizeimage

Το Κ.Ε.Κ Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη πιστοποίηση Level 5 Certificate in Teaching English as a Second Language (TESOL), αναγνωρισμένη από το Ofqual μέσω του φορέα Open College Network West Midlands.

Το TESOL Level 5 απευθύνεται σε υποψήφιους οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και τις γνώσεις / ικανότητές τους στη διδασκαλία των αγγλικών. Η πιστοποίηση αυτή δίνει τη δυνατότητα εργασίας στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε Summer Schools, διδάσκοντας σε μαθητές από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα είναι  εξ ολοκλήρου online και έτσι σου δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσεις από οπουδήποτε και αν είσαι αρκεί να έχεις έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο δίκτυο. Επίσης δεν υπάρχει καθορισμένο πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε και έτσι σαν δίνεται η δυνατότητα να μελετήσετε δημιουργώντας το δικό σας πρόγραμμα. Από τη στιγμή που θα εγγραφείτε στο πρόγραμμα θα σας δοθεί ένα username και ένα password με τα οποία θα έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων, θα πρέπει να:

  • Είναι άνω των 20 ετών
  • Είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου
  • Έχουν επίπεδο αγγλικών C2 (Proficiency) ή άδεια διδασκαλίας

* Προϋπηρεσία στη διδασκαλία των αγγλικών θα ήταν επιθυμητή 

Για οποιαδήποτε Πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2461025001

ή στο Email: kekanapt@yahoo.gr